Hirdetés

Az egyik Pókember szerelme biztosan nem tér vissza a Nincs hazaútban

|

Újabb színész tette világossá, hogy nem szerepel a hamarosan megjelenő, nagyszabású produkcióban.

Hirdetés

Adott a kérdés: ki nem szerepel egyáltalán a hamarosan érkező Pókember: Nincs hazaútban? Az elmúlt hónapokban szinte mindenki neve előkerült a filmmel kapcsolatban, aki valaha is felbukkant már valamilyen Spider-Man produkcióban.

Persze azért lesznek hiányzók, nem kapott meghívást a stábba például az a 71 éves színész, aki először játszotta el élőszereplős műsorban a barátságos és közkedvelt hálószövőt. Nicholas Hammond után most egy korábban fontos karaktert alakító színésznő árulta el, nem lesz benne a decemberben érkező új filmben.

Hirdetés

Kirsten Dunst az IMDb szerint karrierje során már 86 produkcióban szerepelt, arca mégis számtalan nézőnek még mindig Mary Jane Watson nevével fűződött össze. Dunst 2002 és 2007 között három alkalommal formálta meg Pókember szerelmét, mellette pedig több videojátékban is hangját kölcsönözte a karakternek.

A Total Filmnek adott interjújában a színésznő elárulta, nem láthatjuk majd a Nincs hazaútban:

"Nem szerepelek a filmben, [...] Tudom, vannak pletykák, igaz? [...] Én nem térek vissza, nem szerepelhet egy ilyen öreglány."

Úgy tűnik, hogy még a legújabb Pókember-filmek sem tudták mindenkinek megpuhítani a szívét, sőt, Dunst elárulta, más szuperhős filmeket sem néz meg. Legutóbb az Amerika Kapitányt látta, azt is csak kísérőként egy barátja mellett nézte meg.

A Pókember: Nincs hazaút december 17-én debütál, szóval nem kell már vészesen sokat várni rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)