Hirdetés

Előzményregényt és filmet kap Az éhezők viadala

|

Suzanne Collins visszatér Panemhez, és bemutatja nekünk, mi történt Katniss kalandjai előtt sok-sok évvel.

Hirdetés

Az éhezők viadala-trilógia legelső kötete 2008-ban jelent meg, majd 2009-ben érkezett a folytatása, 2010-ben pedig a zárása, azóta pedig már meg is filmesítették a főként fiataloknak szóló, disztópikus kalandot. Jövőre viszont ismét elmerülhetünk ebben a nem túl barátságos világban, ugyanis érkezik egy vadonatúj történet.

Hirdetés

Suzanne Collins bejelentett egy előzményregényt Az éhezők viadalához, ami a trilógia első kötete előtt 64 évvel játszódik. Azt egyelőre nem tudni, kik állnak majd a sztori középpontjában, de az írónő hivatalos közleményéből az derült ki, hogy 10 évvel Panem körzetei és a Kapitólium közötti háború után járunk, és a cselekményen nagy valószínűséggel érződni fognak még a lázadás következményei. A trilógiában megismert szereplők tehát jó eséllyel nem fognak feltűnni a kalandban, de a rajongók így is jó hír, hogy ismét visszatérhetnek egy kicsit a posztapokaliptikus világba.

Az egyelőre cím nélküli regény 2020. május 19-én kerül a könyvesboltok polcaira, és a megjelenésig remélhetőleg még több részletet megtudunk róla. Közben a filmeket jegyző Lionsgate egyik fejese, Joe Drake gyakorlatilag megerősítette, hogy filmadaptáció is készül a műből.

"Az éhezők viadala-filmek büszke otthonaként alig várjuk, hogy megjelenjen Suzanne legújabb könyve. Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot vele az írás alatt, és már várjuk, hogy ismét együtt dolgozhassunk vele a filmen."

- mondta Drake.

Ti olvastátok a trilógiát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)