Hirdetés

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája első nagy előzetesében a bennünk rejlő jóság kerül mérlegre

|

Hamarosan érkezik Az éhezők viadala mozik előzményfilmje, mutatjuk az első magyar feliratos előzetest.

Hirdetés

Már tavaly nyáron kaptunk egy rövidke teasert Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című előzményfilmhez, de ez nem volt több mint egy egyszerű CGI videó. Nos, a Lionsgate elérkezettnek látta az időt, hogy beröffentse a valódi marketinggépezetet, ennek hála pedig meg is érkezett a film első teljes értékű előzetese, amit nálunk természetesen a megszokott módon, magyar felirattal tudtok megnézni.

Az Énekesmadarak és kígyók balladája az egész széria ötödik része, egyben a korábbi történetek előzménye lesz. A sztori alapjául Suzanne Collins 2020-as könyve szolgált (az eredeti trilógia regényei ugyebár 2008 és 2010 között jelentek meg).

Hirdetés

Az előzményregényben (és nyilván az új filmben is) a még ifjú Coriolanus Snow, a Panem Akadémia egyik legjobb diákja azt a feladatot kapja, hogy az Éhezők Viadala során legyen a 12-es körzet kiválasztottjának, Lucy Gray Bairdnek a mentora. 

A moziban olyan színészekkel találkozhatunk majd, mint Tom Blyth, Rachel Zegler, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman, vagy Viola Davis. 

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája 2023. november 16-án fog megérkezni a magyar mozikba. Ti várjátok már?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)