Hirdetés

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája megkapta az első ízelítőjét

|

Hamarosan mind visszatérhetünk Az éhezők viadalának kegyetlen univerzumába Suzanne Collins előzménytörténetének köszönhetően.

Hirdetés

Amikor az Éhezők viadalának szerzője kiadott egy új könyvet 2020-ban, borítékolható volt, hogy ebből is film lesz majd. Most, 2022-ben az erős gyanúból megerősített információ lett. A Lionsgate Movies meg sem próbálta eltitkolni a sajtó elől, hogy dolgoznak a projekten, de most Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája megkapta a hivatalos, bejelentő ízelítőjét is.

A munkálatok annyira korai stádiumban vannak, hogy még el sem kezdték a lényegi forgatást. Ennek köszönhetően az ízelítőben sincs valódi felvétel, de a CGI videó legalább a hangulatot megpróbálja átadni az arany madárka és a kígyó szerepeltetésével.

Hirdetés

Itt lehet megpróbálni elkapni a hangulatot:

A sztori évekkel Katnnis megpróbáltatásai előtt indul, és közelebbről bemutatja nekünk az eredeti történet főellenségét, Coriolanus Snowt. Az ifjú Snow kalandja 2023. novemberében kerülhet majd a mozikba, így még több mint egy év választ el bennünket a premiertől. A lényeg, hogy a projekt készül, a rajongók ünnepelhetik a széria visszatérését. 

Ti örültök a hírnek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)