Hirdetés

Készül a következő Az éhezők viadala film

|

A készítők többsége visszatér, a rendező is a régi marad.

Hirdetés

Pár éve kimondottan nagy sikert arattak a Suzanne Collins regényeiből készült filmek, melyek még a battle royale-téma népszerűsítéséhez is hozzájárultak, részben inspirálva ezzel egy új videojátékos műfajt. Az írónő egy előzményregényen dolgozik, mely májusban fog megjelenni, és a Lionsgate máris intézi a megfilmesítését.

Hirdetés

A The Ballad of Songbirds and Snakes középpontjában a 18 éves, sármos Coriolanus Snow áll, aki, miután családja nehéz helyzetbe kerül, a tizedik Éhezők viadala egyik mentora lesz - viszont az elszegényedett 12. körzet női jelöltjét kell győzelemhez segítenie. Később ugye Snow-ból vált Panem elnöke, így megtudhatunk majd pár dolgot arról, mi vezetett a rangos pozíció eléréséhez.

A rendezői székben Francis Lawrence foglal majd helyet, a forgatókönyvért a Toy Story 3-at és a Futótűzt is jegyző Michael Arndt felel, a produceri szerepet pedig Nina Jacobson tölti be. Szereposztásról egyelőre nem esett szó, és azt sem tudni, mikorra tervezik a premiert, de a jelenlegi helyzet miatt egyébként is nehéz időzíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)