Hirdetés

Az eladó Darth Vader házat Mark Hamill sem hagyhatta szó nélkül

|

Nehéz felfogni, hogy micsoda épületet kínálnak most eladásra az USA-ban.

Hirdetés

A Star Wars rajongóknak igazi álom az a telek és a rajta lévő ház, amit nemrég Texasban, az USA déli részén hirdettek meg eladásra. A birtokra épített egészen döbbenetes házban 4 hálószoba mellett 5 fürdőszoba is található, összesen 654 négyzetmétert fel le az ingatlan.

Az épület tövében körbefut egy RGB világítás is, így akinek megtetszik a Darth Vader sisak formájú ház, de mégsem érzi magát főgonosznak, valamilyen világos színnel a lázadók oldalára is állhat.

Hirdetés

A ház elején látható apró ablakok össze sem mérhetőek a hátsó falakkal, melyek szinte teljesen üvegből készültek. Az tulaj tehát egyszerre élvezheti az épület közepén elhelyezkedő, süllyesztett nappali hangulatvilágítását és a rengeteg bejövő természetes fényt is.

A terület minden szempontból hatalmas, ha pedig ez a rengeteg hely még mindig kevés, mert nincs hova rakni a járműveket, a 4 autónak helyet biztosító garázs tényleg minden elvárást kielégít.

A hirdetés körül akkora lett a felhajtás, hogy még Mark Hamill is megtolta Twitteren, szerinte ennyiért tuti vétel és még a fejlesztésre is lát benne potenciált.

A kérdés már csak az, hogy mennyi az annyi. Aki be szeretne költözni ebbe az egészen különleges rezidenciába, nem kevesebb mint 4,3 millió dollárt, azaz körülbelül 1 milliárd 221 millió forintot kell kifizetnie. Szerintetek lesz olyan Star Wars fanatikus, akiknek ez megéri, vagy egy befektető teszi majd magáévá ezt a szuper bázist?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)