Hirdetés

Az első epizód kulisszái mögé visz a The Last of Us sorozat kapcsán kiadott új videó

|

Már bárki megnézheti a The Last of Us első epizódját az HBO Maxon, majd folytathatja rögtön egy betekintéssel a rész munkálataiba.

Hirdetés

Nem sok sorozat kap akkora felhajtást, amekkorát a ma induló The Last of Us: a start előtt is folyamatosan készítettek minket a premierre, és most, hogy már mindenki megnézheti az első részt, elstartolt a hivatalos podcast is, valamint megjelent egy nagyjából öt és fél perces videó, amiben az alkotók mesélnek a látottakról.

Természetesen csak azoknak ajánljuk, akik már látták a sorozat nyitányát, mivel az alábbi anyag eléggé spoileres.

Hirdetés

Amellett, hogy a forgatás folyamatát is láthatjuk, mond pár szót Neil Druckmann és Craig Mazin, valamint a középpontba kerülő színészek, a Joelt játszó Pedro Pascal, a Saraht alakító Nico Parker, és az Ellie szerepében látható Bella Ramsey is.

A The Last of Us sorozat új részei minden hétfőn hajnalban kerülnek fel az HBO Maxra. Mi már a teljes évadot láttuk, spoilermentes kritikánkat olvashatjátok vagy megnézhetitek videón.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)