Hirdetés

Az első Hawkeye előzetes egy mókás karácsonyi sorozatot ígér

|

Befutott az MCU-s Sólyomszem (Hawkeye) tévésorozat első előzetese, ami nem győzi eléggé a fejünkbe verni a karácsonyi körítést.

Hirdetés

Nem csak filmes fronton dübörög tovább az MCU, érkeznek a Disney+-ra szánt új tévésorozatok is. A következő felvonást a Sólyomszem (Hawkeye) jelenti, melyben Jeremy Renner karaktere, Clint Barton mellett egy új szereplő, a Hailee Steinfeld által alakított Kate Bishop is Sólyomszemnek (az előzetes alapján inkább a képregényekből ismert, és a Végjátékban is megvillantott Roninnak) áll. 

A sorozat premierje november 24-én várható (természetesen kizárólag a Disney+-on), az utolsó rész pedig jelen állás szerint december 29-én fog megérkezni.

Hirdetés

A friss előzetes sokszorosan nyomatékosítja, hogy a történet karácsony táján játszódik, a hangulat meglehetősen könnyednek tűnik - ez talán nem is gond, szegény Sólyomszem az utolsó filmekben így is kapott éppen elég drámát.

A fentebb említett két mesteri íjász mellett egyébként a Hawkeye-ban felbukkan majd a Fekete Özvegy filmben megismert Yelena Belova (Florence Pugh), valamint a siket harcművész, Maya Lopez / Echo (Alaqua Cox) is, aki később saját tévésorozatot fog kapni a Marveltől.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)