Hirdetés

Az első Toy Story rendezőjének vannak problémái a Lightyearrel

|

John Lasseter állítólag nem elégedett azzal, ahogy a Disney a Pixar franchise-zal bánik.

Hirdetés

Az előzetesek alapján nagy reményeket fűztünk a Disney és a Pixar közös animációs filmjéhez, a Buzz Lightyearre (illetve a játékfigura alapjául szolgáló űrhajósra) fókuszáló Lightyearhez, a produkció azonban már a megjelenése előtt cenzúrázva lett, több országban nem is került mozikba

A projekt aztán nem is teljesített jól: 200 millió dolláros büdzséből globálisan 226 milliót sikerült összehoznia, amit maximum az szépíthet, hogy pár hónappal később felkerült a Disney+-ra. Ez azonban nem olyan eredmény, amivel a Pixar boldog lehet, és a legelső Toy Story rendezője sem az. 

Hirdetés

A Puck újságírója, Matthew Belloni jelentése szerint a 2019 óta már a Skydance Animationt vezető John Lasseter állítólag nagyon kritikusan viszonyul a Disney és a Pixar animációs stratégiájával kapcsolatban, konkrétan a Lightyeart és a Furcsa világot nézi rossz szemmel.

Egyik sem úgy teljesített a kasszáknál, ahogy remélték, és nem volt meg mögöttük a kellő médialefedettség sem. Lasseter a saját felelősségének érzi a Pixar-szériát, amelynek elindításában oroszlánrészt vállalt, szóval az, hogy nem volt bevonva tanácsadóként és Tom Hanks (Woody eredeti hangja), valamint Tim Allen (Buzz Lightyear eredeti hangja, őt váltotta Chris Evans) is kimaradtak belőle, meglehetősen fájhatott neki. A Furcsa világ is csúfosan szerepelt, 135-180 millió dolláros büdzséből 66 milliót tudott összekaparni, ami a Lightyearnél is nagyobb bukta. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Allen korábban azt nyilatkozta, hogy az új filmet készítő csapatnak már semmi köze nem volt azokhoz, akik az előzőeket csinálták, ahogyan a Lightyearnek sem a Toy Storykhoz, így kimaradt belőle. Szerinte ez egy csodálatos történet, de nem a játékokról, szóval nem volt dolga vele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)