Hirdetés

Az első vélemények szerint borzalmas lett a Morbius mozi

|

Bukik a Morbius? Úgy tűnik, szegény Jared Letónak még mindig nincs szerencséje a képregényfilmekkel.

Hirdetés

Elvileg megtartották a hamarosan érkező Morbius első teszt/sajtóvetítéseit, és az ennyire korai mustrákon általában szinte kivétel nélkül mindenki áradozni szokott a filmekről, inkább csak a pozitívumokat emelik ki rövid bejegyzéseikben. Nos, a jelek szerint a Morbius esetében egyáltalán nem ez a helyzet. 

Brandon Matthews ugyanis arról írt a Twitteren, hogy egyes újságírók már látták a filmet, és meglehetősen rossz véleménnyel vannak róla. 

Hirdetés

A Matthews által meg nem nevezett szerzők véleménye szerint (fontos többszörösen aláhúzni, hogy gyakorlatilag konkrétumok nélkül jelöl meg másokat forrásnak) a film pocsék, nincs benne semmiféle következetesség, illetve egyedül talán abban van, hogy mennyire konzekvensen rossz. Akadnak jobb pillanatok, kiszúrhatnak a rajongók 2-3 easter egget, de ennél többet nem tud a film. 

Matthews maga is kritikus (a Geeks Worldwide szerkesztője), de most nem a saját véleményét írta le, hanem azt, amit ő is másoktól "hallott". Érdemes persze megvárni az átfogó kritikákat, illetve elősorban az a jó, ha mindenki saját maga alkot véleményt a mozifilmekről, de a fentiek semmiképpen sem tűnnek biztató előjelnek a Morbius közelgő premierje kapcsán.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)