Hirdetés

Az első X-Men filmben Mariah Carey, Michael Jackson, sőt Shaquille O'Neal is szerepelni akart

|

A 20 évvel ezelőtt bemutatott legelső X-Men mozi szereplőgárdája teljesen másként is alakulhatott volna, ha az alkotók engednek a sztárok kéréseinek.

Hirdetés

Ralph Winter producer nemrég az Observernek mesélt az X-Men filmek 20 évvel ezelőtti elstartolásáról, és egészen konkrétan arról is, hogy világsztárok hada ostromolta a stúdiót különböző szerepek reményében.

Hirdetés

Winter elmesélte, hogy a hatalmas képregényrajongó hírében álló Michael Jackson nem más, mint Charles Xavier professzor szerepére pályázott - az énekes egyébként korábban azért akarta felvásárolni a Marvel karakterek jogait, hogy ő maga játszhassa el egyszer Pókembert. Shaquille O'Neal sem szeretett volna kimaradni a buliból, a legendás kosaras Forge szerepe miatt jelent meg egyszer a stúdió irodájában - ez a karakter amúgy nem is szerepelt a filmben, sőt azóta sem bukkant fel, egyedül a nevét láthattuk az X-Men 2-ben. Winter szerint nap mint nap adták egymásnak a kilincset a hírességek, Mariah Carey például Vihar (a filmes fordítás szerint Ciklon) szerepét akarta megkaparintani. 

A történet végét természetesen mind ismerjük: Xavier professzort Patrick Stewart játszotta el, míg Vihar szerepe Halle Berryhez került. Forge-ról pedig ahogy azt már említettük, só sem esett a 2000-es X-Men moziban.

Nyitókép: Movieweb

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)