Hirdetés

Az ember, aki több mint ezer kilométert sétál Stormtrooper jelmezben az elhunyt feleségéért

|

Kevin Doyle Kaliforniából egészen San Diegóig sétál komplett Stormtrooper felszerelésben, hogy tisztelegjen elhunyt felesége, Eileen előtt.

Hirdetés

Kevin Doyle és Eileen hatalmas Star Wars-rajongók voltak, ezért miután a feleségét elvitte a hasnyálmirigyrák, Doyle úgy döntött, hogy egy meglehetősen szokatlan módon tiszteleg előtte.

Úgy határozott, hogy a Rancho Obi-Wantól (ez egy nem hivatalos Star Wars múzeum, amit Stephen J. Sansweet, a világ legnagyobb Csillagok háborúja-gyűjteményének tulajdonosa tart fent) elsétál San Diegóba, a Comic Con helyszínére. Ez egy több mint ezer kilométeres túra, ami eleinte egy magányos megemlékezésnek indult, viszont az útja során rengeteg olyan emberrel találkozott, akik maguk is megjárták ezt poklot. Köszönetet mondtak neki, hogy felhívja az emberek figyelmét a betegségre a maguk módján támogatták is. 

"Csak beszélgetni akartak velem és megköszönni, hogy felhívom az emberek figyelmét [a betegségre]. Számomra ez csak a feleségem előtti tisztelgésről szólt, de aztán gyűltek az emberek és igazán különlegessé tették az egészet. Magukénak érezték, amire igazából nem is számítottam" - mesélte Doyle.

The Cost Newsnak adott interjújában Doyle elmondta, hogy miután 2012 végén elvesztette a feleségét "nem is igazán volt más választása, mint végigsétálni a nyugati parton". 

Kevin egy alapítványt is létrehozott Eileen nevében, amire már közel 5000 dollárt sikerült összeszednie az útja során. Természetesen mindenki igyekszik segíteni neki, a helyi 501-es légió kifizette a hotelszobáját, a SDCC-re való belépőjét pedig maga Sansweet állta. 

Őszinte részvétünk, Kevin, te vagy a nap - és az év - hőse. Nekem meg csak a szemembe ment valami...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)