Hirdetés

Az emberek tényleg jobban értékelik ma már a Star Wars előzménytrilógiát?

|

Az Obi-Wan Kenobit megformáló Ewan McGregor szerint igen.

Hirdetés

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a Disney továbbra is nagy mértékben épít a klasszikus karakterekre és hangulatra, ha a Star Warsról van szó, elég csak megnézni a legújabb filmtrilógiát, vagy a rövidesen debütáló sorozatot, amiben ismét Kenobi mester kerül reflektorfénybe.

Valószínűleg még mindig sokan vannak azok, akik az eredeti trilógiát az összes többi mozi fölé helyezik, azonban most már egészen egyértelmű, hogy az előzményeket bemutató alkotások is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ehhez jó eséllyel az is hozzájárult, hogy a 2010-es években forgatott részek nem lettek túl acélosak.

Hirdetés

Obi-Wan megformálója, Ewan McGregor úgy érzékelte, hogy van egyfajta pozitív hullám az előzménytrilógiát illetően, méghozzá azok részéről, akik gyakorlatilag ezeken a filmeken nőttek fel.

"Most azokkal az emberekkel találkozok, akiknek ezeket a filmeket csináltuk, és akik akkoriban még csak gyerekek voltak. És a mi Star Wars-filmjeink az ő Star Wars-filmjeik. Valahogy úgy, ahogy Carrie Fisher, Alec Guinness, Mark Hamill és Harrison Ford filmjei a mieink voltak, mi az övéké vagyunk."

- nyilatkozta a színész az Entertainment Weeklynek. A jelek szerint kifejezetten örül is ennek:

"És ez csodálatos, az, hogy ez fontos volt azoknak a gyerekeknek, akiknek csináltuk. Olyan jó végre megkapni ezt a pozitív hullámot velük kapcsolatban."

Szerintetek is felértékelődtek az előzményt bemutató filmek az utóbbi években?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)