Hirdetés

Az eredeti narrátor is visszatér az élőszereplős Pindúr pandúrokban

|

Akik eredeti nyelven nézték a rajzfilmsorozatot, azok egész biztosan ismerős hangot fedeznek majd fel az élőszereplős feldolgozásban is.

Hirdetés

Nagyban zajlik a CW televízió-csatorna által berendelt élőszereplős Pindúr pandúrok (Powerpuff) sorozat forgatása, melyről éppen pár napja érkeztek friss fotók, ahol megleshettük, hogy jelenik majd meg a képernyőn Sziporka (Chloe Bennet), Puszedli (Dove Cameron) és Csuporka (Yana Perrault). Most újabb hír érkezett a sorozatról, miszerint a rajzfilm gárdájából is sikerült a fedélzetre csábítani valakit.

Bár nem ritkán vannak átfedések, alapvetően elmondható, hogy a színész és a szinkronszínész szakma meglehetősen különböznek egymástól, és hiába szinkronizál valaki remekül több ikonikus karaktert is, még nem biztos, hogy a képernyőn is megállja a helyét. Éppen ezért egy rajzfilmadaptációnál nehéz helyzetben vannak az alkotók, ha az eredeti gárdából is szemezgetnének, mikor szereplők után kutatnak.

Hirdetés

A Pindúr pandúrok esetében most mégis találtak valakit, aki ugyanúgy betöltheti szerepét a sorozatban, mint a rajzfilmben: ez nem más, mint Tom Kenny. A szinkronszínész leginkább arról híres, hogy ő adja Spongyabob Kockanadrág hangját, azonban narrátorként a Pindúr pandúrokon is dolgozott. Ezt a szerepet pedig gond nélkül betöltheti az éppen készülő adaptációban is, hiszen ehhez ismét csak a hangjára lesz szükség.

Persze annak idején legtöbben szinkronosan néztük a rajzfilmet, de azt a munkálatok ilyen korai fázisában egyelőre nem tudjuk, hogy milyen formában érkezik meg hazánkba a sorozat. A magyar szinkronban Kőszegi Ádám hangján csendült fel a narráció, de hogy ez a feldolgozásnál is így lesz-e, azt egyelőre lehetetlen megmondani - mindenesetre itthon biztos sokan örülnének neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)