Hirdetés

Az eredeti rendező szerint fölösleges a Reszkessetek, betörők! reboot

|

Chris Columbus nem lelkes a franchise újraélesztésével kapcsolatban.

Hirdetés

Ha valamire tényleg nincs szüksége a világnak, az a Reszkessetek, betörők! franchise újraélesztése. A korábbi filmek kitörölhetetlenül a karácsony részévé váltak, már a tévécsatornák is mémet csinálnak ebből, és versengenek a vetítési jogokért, de szinte kizárt, hogy egy reboot jól süljön el, nem tudják majd visszahozni azt a varázst, ami szerethetővé tette Kevin történetét. A Disney mégis megpróbálja, már készül az új film, középpontban egy Max nevű fiúval, akit a Jojo Nyusziból ismert Archie Yates fog alakítani.

Az eredeti filmet rendező Chris Columbus (aki egyébként később a Mrs. Doubtfire-t és az első két Harry Potter filmet is összehozta, meg a Pixelst, de arról nem beszélünk), úgy véli, időpazarlás a reboot elkészítése.

Hirdetés

Az Insider készített vele interjút a harmincadik évforduló alkalmából, ebben került szóba az új film. Hozzátette, az is rosszul érinti, hogy senki nem kereste meg őt.

"Senki nem lépett kapcsolatba velem emiatt, és szerintem időpazarlás az egész. Mi a cél vele? Szentül hiszem, hogy olyan időtálló filmeket, mint a Reszkessetek, betörők!, fölösleges rebootolni. Nem lehet újra nagyot dobbantani vele. Egyszerűen nem fog összejönni. Miért csinálják meg mégis? Olyan, mint amikor egy Disney animációs filmből készítenek élőszereplős változatot. Annak is mi értelme van? Már egyszer megcsinálták. Csináljanak valami újat, sajátot. Még ha bukás is lesz, legalább valami eredetivel próbálkoztak."

Az interjúban azért magának is odaszúrt, mondván a második film az első remake-je, és azon túl, hogy néhány trükkön jókat nevet, nem gondolja, hogy volt értelme.

Abban egyébként nincs igaza, hogy nem éri meg rajzfilmeket élőszereplős formában rebootolni: a 2019-es Aladdin több mint egymilliárd dollárt hozott, az ugyanezen évben megjelent Oroszlánkirály 1,6 milliárdot, mindkettővel rengeteget profitált a Disney.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)