Hirdetés

Az eredeti szereplők közül is visszahoz néhányat a Power Rangers 30. évfordulós különkiadása

|

A Netflixre kerül majd fel az 1993-ban született médiafranchise elkötelezett rajongóinak címzett nosztalgiabomba.

Hirdetés

Bár nem példa nélkül való, viszonylag ritkának számít, hogy egy sorozat évtizedekig képernyőn tudjon maradni, pláne akkor, ha élőszereplős. Az 1993-ban a Fox Kidsen debütált és azóta számtalan iterációt megélt Mighty Morphin Power Rangers azonban épp ilyen, és máig rengetegen rajonganak érte szerte a világban. És mivel idén ünnepli a franchise a 30. évfordulóját, az alkotók a különleges alkalomra való tekintettel egy nosztalgikus műsort hoztak tető alá.

Bátran megtehették, hiszen a Jóbarátok és a Harry Potter jubileumi különkiadásainak elsöprően pozitív fogadtatása is egyértelműen jelezte, hogy ilyesmire bizony meglehetősen fogékony a közönség.

Hirdetés

A Netflixen április 19-étől megtekinthető Mighty Morphin Power Rangers: Once & Alwaysben régi szereplők is felbukkannak majd, de az "osztálytalálkozó" sajnos nem lehet teljes, mivel többen elhunytak már a sorozat(ok) és filmek színészei közül (Jason David Frank például tavaly novemberben), és az eredeti stábból csupán David Yost és Walter Jones, az első kék és fekete rangerök vállalták a visszatérést. Rajtuk kívül még Steve Cardenasnak, Karen Aslhey-nek, Johnny Yong Boschnak és Catherine Sunderlandnek, a második körös piros, sárga, fekete és pink rangeröknek örülhetnek a rajongók.

Az Entertainment Weekly úgy tudja, hogy Barbara Goodson (Rita Repulsa szinkronhangja 1993 és 1998 között), valamint Richard Horvitz (Alpha 5 szinkronhangja) úgyszintén tiszteletét teszi a különkiadásban, amely egyúttal bemutat egy új karaktert, a 2001-ben elhunyt eredeti sárga ranger, Trini (Thuy Trang) lányát. Őt Charlie Kersh fogja alakítani.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Nem árt leszögezni, hogy a Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always nem szimpla visszaemlékezés lesz, hanem saját történettel bíró epizód, amelyben a rangercsapatnak egy ismerős veszedelemmel kell szembenéznie a múltból, az egész Földet érintő krízis közepette pedig a régi hősök sem maradhatnak tétlenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)