Hirdetés

Az eredeti trilógia és a Cobra Kai rajongóinak is érdemes lesz megnézniük az új Karate kölyök filmet

|

A 2010-es remake-ből átugró Jackie Chan mellett ugyanis a franchise legismertebb karakterét alakító Ralph Macchio is szerepelni fog a filmben.

Hirdetés

Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg belenyúlt a tutiba a YouTube-on indult, majd két év után a Netflixre átköltözött Cobra Kai-jal. Három, a nosztalgia napszemüvege által megszépített, objektíven nézve azonban nem túl kiemelkedő harcművészeti filmre támaszkodva olyan sorozatot hoztak tető alá, amelyért nemcsak azok tudnak őszintén lelkesedni, akik a '80-as években, vagy a korszak alkotásain nőttek fel, hanem azok is, akik előtte még sose hallották Daniel LaRusso (Ralph Macchio), Johnny Lawrence (William Zabka) vagy Mr. Miyagi (Pat Morita) nevét.

A karate kölykök új generációját bemutató Cobra Kai 2024-ben a hatodik, és egyben utolsó évaddal elbúcsúzik, de a franchise az alkotók reménye szerint a jövőben további spin-offokkal gyarapodik. Előtte azonban még jön a 2010-es remake folytatása, a The Karate Kid 2, aminek - mint az még augusztusban kiderült - a Jackie Chan alakította Mr. Han lesz az egyik központi alakja.

Hirdetés

Ettől persze a régi rajongók még nem feltétlenül jöttek lázba, ám a Sony a minap ledobta az atombombát: bejelentette, hogy Ralph Macchio is csatlakozik a produkcióhoz Daniel LaRusso szerepében, magyarán létrejön a kapcsolat a klasszikus filmek, a Cobra Kai, valamint a Jaden Smith és Jackie Chan főszereplésével forgatott remake között. Már csak az 1994-ben bemutatott Az új karate kölyök (ebben Mr. Miyagi egy elhunyt katonatársa lányát tanított karatézni, akit a kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank játszott) beillesztése hiányzik ahhoz, hogy tényleg kerek egészet alkosson a Miyagi-Verse néven is emlegetett franchise.

A The Karate Kid 2 a jelenlegi tervek szerint 2024. december 13-án küldi az amerikai mozikba a Sony Pictures a 100. évfordulóját ünneplő Columbia Pictures égisze alatt. A rendezői székben Jonathan Entwistle foglal majd helyet, a forgatókönyvet Rob Lieber írja, a produceri teendőket pedig Karen Rosenfelt látja el. Addig azonban nem hangozhat el a "Csapó!" felkiáltás, amíg nem találják meg az új főszereplőt. A fenti videó alapján globális castingban gondolkodnak az alkotók, a KarateKidCasting.com oldalon várják a jelentkezők videóit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)