Hirdetés

Az Esernyő Akadémia új évada igazodik a valósághoz, transznemű lesz Elliot Page karaktere

|

Maga Elliot Page osztott meg egy fotót, melyből kiderült, az új The Umbrella Academy szezonban már Viktor Hargreeves lesz látható, nem pedig Ványa.

Hirdetés

2020 decemberében számoltunk be arról, hogy transzneműként él tovább Elliot Page (korábban Ellen Page), a The Umbrella Academy és a Beyond: Two Souls sztárja. Page Az Esernyő Akadémia című Netflix sorozatban egy Ványa Hargreeves nevű nőt alakít, illetve alakított. Most ugyanis kiderült, hogy a harmadik szezonban Ványa nemet vált, Viktor lesz belőle.

A széria a Dark Horse Comics azonos című képregényein alapszik, jelenleg a negyedik nagy felvonásnál tartanak a füzetek. Ez, vagyis a The Umbrella Academy: Sparrow Academy pedig épp az a sztori, amit a Netflix sorozata is fel fog most dolgozni. A képregényekben nem történt hasonló nemváltás.

Hirdetés

Ványa Hargreeves nemváltását maga Elliot Page jelentette be az alábbi kép kiposztolásával. Bejegyzését a Netflix is megosztotta azzal a kommentárral, hogy "Üdvözlünk a családban, Viktor - örülünk, hogy itt vagy".

Az Esernyő Akadémia harmadik évadában a múltból visszatért főhősök azzal szembesülnek, hogy a jelen teljesen megváltozott, nem is létezik az Umbrella Academy nevű intézmény, ahol felnőttek, helyét a Sparrow Academy vette át. Cseppet sem mellékesen pedig nevelőapjuk életben van - anno az egész sorozat az ő halálával indult.

A harmadik szezon 2022. június 22-én érkezik meg a Netflixre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)