Hirdetés

Az Eufória sorozat sztárja játszhatja el az élőszereplős Póknőt

|

Korábban felmerült Daisy Ridley neve is, de a Sony Pictures állítólag másfelé kacsintgatott.

Hirdetés

A közelmúltban a Disney kissé szellősebbé tette a szuperhősökkel kapcsolatos premiernaptárát, beleértve a Disney+-ra tervezett sorozatokat is, de nem csupán a Marvel Studios igyekezett lazítani a gyeplőn és fellélegezni a futószalagtól kifulladt rajongókat, a Sony Pictures megelőzte őket. Tavaly ősszel módosították a Kraven, a vadász, a Madame Web és egy cím nélküli projekt dátumát - utóbbinál sokan feltételezték azt, hogy az Olivia Wilde rendezésére bízott Póknő film lehet az.

Eredetileg azt rebesgették, hogy Wilde a főszerepet is elvállalhatja, aztán Daisy Ridley-t kezdték el beszélni, de hivatalos bejelentés azóta sem történt a castingról, most is csak pletykát hallottunk. 

Hirdetés

Mint tudjuk, a Madame Web Dakota Johnson főszereplésével készül, mellette pedig csatlakozott a projekthez többek között Isabela Merced, Emma Roberts, Adam Scott és Sydney Sweeney is. Sweeney - akit a nézők elsősorban az HBO Eufória és A Fehér Lótusz sorozataiból ismerhetnek - karakteréről eddig nem derült ki semmi, most viszont az iparági bennfentes, Jeff Sneider podcastjának, a The Hot Mic legutóbbi adásában azt mondta a műsorvezető, hogy Sweeney fogja eljátszani Póknőt. 

Azt nem tudta biztosra, hogy pontosan melyik Póknő bőrébe bújik (a képregényekben többen is használták ezt a nevet), de megemlítette Julia Carpentert, akit már korábban is pletykáltak. Az 1984 októberében, a Secret Wars #6-ban bukkant fel először Carpenter, aki a képregényekben a második Póknő volt, majd a második Madame Web, szóval abszolút passzol a projekthez. 

A jelenlegi álláspont szerint 2024 februárjában mozikba kerülő Madame Web film S.J. Clarkson (Jessica Jones, Doktorok) rendezésében láthatjuk majd, ez alapján pedig esélyes, hogy Wilde Póknő filmjében - már ha létezik még - is Sweeney bújhat a címszereplő bőrébe. Ti örülnétek neki?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)