Hirdetés

Az év összes filmtrailere egyetlen zseniális videóban

|

Rengeteg elképesztő trailerrel nyűgözött le minket idén Hollywood, valaki pedig most az ezévi termésből egyetlen nagy egészet alkotott.

Hirdetés

2015 kitermelte a maga elképesztő alkotásait, és még csak most jön majd a Star Wars VII, arról pedig már ne is beszéljünk, hogy 2016-ban olyan filmek vannak beírva a naptárunkba, mint a The Revenant vagy épp a Warcraft: A kezdetek.

A JoBlo Movie Trailers csatorna előtúrta az év szinte összes előzetesét, hogy azokat egy koherens egésszé gyúrja össze. 2015 legjobb alkotásai mellett azért gyengébb filmek is megjelennek, de legalább valami haszna volt a Fantasztikus Négyesnek (ebből hallható monológ a videó elején).

A videót végignézve azonnal elszörnyülködtem, hogy mennyi jó filmet hagytam ki idén (is), de ennek apropóján lehet, hogy a téli szünetben bevackolom magam némi forró kakaó társaságában és bepótlom ami kimaradt. A Pitch Perfect 2-t például muszáj lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)