Hirdetés

Az év végén érkezik a Netflixre a Cobra Kai negyedik szezonja

|

Lesz miért várniuk az év végét a Cobra Kai rajongóknak.

Hirdetés

A Cobra Kai eredetileg egy YouTube Red-exkluzív sorozat volt, tavaly azonban a Google videómegosztójáról a Netflixre költözött a produkció. A népszerű streamingplatformon már minden szezon elérhető. A negyedik lesz az első, amit a váltás után készítenek, ennek a munkálatai idén februárban kezdődtek. Szerencsére a forgatás a vírushelyzet ellenére is jól halad.

Ezeket Ted Sarandos, a Netflix tartalmi felelőse árulta el, aki azt is megerősítette, hogy 2021 negyedik negyedévében már nézhetjük is a Cobra Kai új részeit. Elmondta továbbá, hogy év végén jön még az új The Witcher és You évad is, továbbá két saját gyártású Netflix film, a Red Notice és az Escape from Spiderhead is.

Hirdetés

A sorozat rendezői, Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg már tudják, hogy hogyan szeretnék befejezni a Cobra Kai sztoriját, ez azonban még nem a negyedik szezonban lesz aktuális. Ugyan a Netflix még nem szerződött le az ötödik évadra, ha olyan magas számokat generál majd az év végi megjelenés, mint anno a netflixes indulás, nem kérdés, hogy van-e jövője a sorozatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)