Hirdetés

Az Evangelion, a Godzilla és még néhány anime stúdiója összeállt, hogy felépítsenek egy új filmes univerzumot

|

Az anime ipar veteránjai épp azon dolgoznak, hogy felépítsék a Shin Japan Heroes Universe névre keresztelt projektet.

Hirdetés

A Toho a Godzillával, a Toei a Kamen Riderrel, a Tsuburaya az Ultramannal és a Khara a Neon Genesis Evangelionnal fog beszállni egy nagy közös, anime univerzumba. A projekt neve Shin Japan Heroes Universe és a fenti stúdiók új filmes rebootjaira fog épülni.

Hideaki Anno, az Evangelion stúdiójának alapítója 2016-ban kijött a Shin Godzilla nevű filmmel, és az érkező Shin Ultraman és Shin Kamen Rider filmeket is ő rendezi majd.

Hirdetés

Az Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time is a Shin univerzum része, így került bele a kosárba Anno talán legkedveltebb műve.

A Shin Japan Heroes Universe hivatalos oldalán látható, hogy a Shin Ultraman és a Shin Kamen Rider 2022-ben és 2023-ban fognak mozikba kerülni, de azt még nem tudjuk, hogy hogyan kapcsolódnak majd egymáshoz ezek a történetek. Valamilyen crossoverre biztosan számíthatunk, de hogy milyen formában az kérdéses.

Anno egy legendás anime rendező, így nagyon kíváncsiak leszünk rá, hogy mi lesz ebből az egészből. Elsőre könnyen tűnhet úgy, hogy ez az egész csak egy elkeseredett próbálkozás a Marvel formula reprodukciójára, de ha valaki, akkor Anno és csapata képes lesz valami igazán újat kihozni a dologból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)