Hirdetés

Az FX új sorozatában nem marad élő férfi a Földön, egyetlen kivételével

|

Premierdátumot és trailert is kapott az Y: The Last Man adaptációja.

Hirdetés

Izgalmas koncepcióra épült a Vertigo Comics 2002 és 2008 között futott Y: The Last Man című képregény-sorozata: 2002. július 17-én a Földön élő emlősök összes hím egyede egyik pillanatról a másikra elpusztult. Még a lefagyasztva tárolt hímivarsejtek és az Y-kromoszómával rendelkező embriók is kivétel nélkül odavesztek.

Csupán egyetlen férfi, a kenyerét amatőr szabadulóművészként kereső Yorick Brown marad életben, valamint egy hozzácsapódó hím csuklyásmajom.

Hirdetés

Könnyen meglehet, hogy egyes - felnőttfilmeken edződött - tinik fejében az imént vázolt forgatókönyv valóra válása maga lenne a tökély, de Brian K. Vaughan és Pia Guerra füzetei erotikus álmok hajszolása helyett inkább egy ekkora horderejű esemény társadalomra gyakorolt hatását helyezték előtérbe. A Ben Schnetzer által alakított Yorick helyzete tehát kivételes ugyan, de távolról sem rózsás. Sokan vadásznak rá, és nem mindenki azért, hogy az ágyába rángassa, ha kell, erőszakkal. 

Már az totális káoszhoz vezet, hogy a tömegközlekedésben dolgozó és a közműszolgáltatások zavartalan működéséért felelős személyek túlnyomó része hirtelen elhalálozik (repülők zuhannak le, vonatok siklanak ki, erőművek maradnak irányítás nélkül stb.), és csak ezután jön a többi. Köztük például a feleszmélés, hogy pár évtizeden belül az emberi fajnak reszeltek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A végeredmény egy izgalmas posztapokaliptikus sci-fi, amiből az FX forgatott sorozatot olyan színésznőkkel a főbb szerepekben, mint Diane Lane, Olivia Thrilby, Amber Tamblyn és Marin Ireland. Az első évad amerikai premierjére szeptember 13-án kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)