Hirdetés

Az HBO elkaszálta J.J. Abrams drága sci-fijét

|

A jelentések szerint az HBO az elszabadult költségvetés miatt döntött a búcsú mellett.

Hirdetés

J.J. Abrams napjaink egyik legfoglalkoztatottabb filmese, rendezőként is aktív, de legfőképpen producerként és produkciós cégén, a Bad Robotson keresztül támogatja a projekteket. Olyan tervek formálódnak a kezei között, mint a Star Trek 4, a fekete főszereplővel készülő Superman mozi, a U2-ról szóló életrajzi sorozat, a Speed Racer élőszereplős széria, valamint a Demimonde címre keresztelt (nem összetévesztendő a hazai Félvilág angol címével), nagy költségvetésű sci-fi dráma. 

Utóbbi azonban nagy bajba került a The Hollywood Reporter értesülései szerint, ugyanis a honlap úgy tudja, hogy az HBO tartalomért felelős vezetője, Casey Bloys lelőtte a produkciót. A döntés okaként állítólag a megugró költségeket jelölték meg, tudniillik a Demimonde első évadának tervezett büdzséje 200 millió dollár fölé emelkedett, és mivel ez több, mint amennyibe a Trónok harca új spin-offjának, a Sárkány házának egésze került, a cég inkább lemondott a Demimonde-ról.

Hirdetés

Persze remény így is maradt a rajongók számára, hiszen Abrams szabadon házalhat a projektjével máshol, és várhatóan tárgyalásokba kezd majd a streaming piac más szereplőivel. Amikor a sorozatot 2018-ban eladták, az HBO az Apple-t licitálta túl, tehát elképzelhető, hogy a rendező-producer első útja az almás gigászhoz vezet. A Demimonde egyébként Abrams első önálló televíziós alkotása lett volna az Alias óta, ez pedig sokak érdeklődését felkeltette.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Főleg, hogy a Deadline által megosztott részletek alapján egy "grandiózus és intim sci-fi fantasy drámáról" van szó, amelynek története Olive Reedről szól, akit egy brutális tudományos baleset elszakít a férjétől és a lányától. Olive kénytelen felgöngyölíteni egy összeesküvést, hogy újraegyesítse a családját, akik egy sötét, távoli, másik világban vesztek el. Olive-ot Danielle Deadwyler (A vadnyugat törvényei szerint, Tizenegyes állomás) alakította volna. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)