Hirdetés

Az HBO GO-ra költözik a Rick és Morty, az új évadot is itt nézhetjük

|

A Rick és Morty animációs sorozat ötödik felvonása kizárólag az HBO GO-n lesz elérhető.

Hirdetés

Ma sajtóközleményben adta hírül az HBO Magyarország, hogy nemcsak elérhetővé válik magyar szinkronnal felvértezve az HBO GO platformon a Rick és Morty eddigi négy évada, hanem érkezik az ötödik szezon is. Remek nap ez a Rick és Morty-rajongók számára.

A hivatalos közleményből kiderül, hogy az összes évad, tehát az első négy szezon és az ötödik felvonás is június 21-én válik elérhetővé az HBO GO-n. Az ötödik évad startja kapcsán persze érdemes megjegyezni, hogy itt egyelőre "csak" magyar feliratra számíthatunk, a szinkronra még várni kell.

Hirdetés

Gyakorlatilag az a helyzet tehát, hogy mindössze egyetlen egy napot kell várnia a magyar rajongóknak az ötödik évad nyitányára, hiszen az új szezon az Adult Swimen június 20-án veszi kezdetét. Az HBO közzétett egy magyar feliratos előzetest is a fenti bejelentések kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)