Hirdetés

Az HBO Max elkezdte eltüntetni A besúgó minden nyomát az internetről?

|

Úgy tűnik, nem volt elég, hogy váratlanul kikerült a szolgáltató kínálatából a roppant népszerű magyar sorozat.

Hirdetés

Szűk három hónappal az indulása után váratlanul eltűnt az HBO Maxról A besúgó című sorozat több más, zömében európai produkcióval együtt. A száműzöttek körébe tartozik az Aranyélet harmadik évada, az Árnyak harmadik évada, az Időbevándorlók két évada, de pórul jártak az Apanapok, a Foodie Love, az Eszmélet és a Sexi svédek rajongói is. Kisebb mértékben, de az amerikai programok kínálata is szűkült, miután kikerült a Mrs. Fletcher, a Run és a Vinyl.

Hirdetés

Ráadásul az is hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a változás nemcsak egyes régiókat érint, hanem mindegyiket, ahol elérhető a streaming platform. Az viszont már csak napokkal később derült ki, hogy minden valószínűség szerint pénzügyi okokból született meg az előfizetők körében komoly felháborodást kiváltó döntés, amelyért a Warner és a Discovery egyesülése után több milliárd dolláros megtakarítást célul kitűző új vezetés a felelős.

A legújabb fejlemények pedig arra utalnak, hogy akár hosszabb ideig is nélkülöznünk kell a kiebrudalt produkciókat, mert az HBO Max Magyarország időközben a YouTube-csatornáján A besúgó előzetesét és minden kapcsolódó anyagát átállította nem nyilvánosra, valamint eltávolította a Twitter-fiók idevágó bejegyzéseit is  - vette észre a HVG. A hivatalos Facebook-oldalon viszont még nem került sor hasonló takarításra, ott változatlanul meg lehet találni a sorozattal összefüggő posztokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)