Hirdetés

Az HBO sorozatot készít a Covid-vakcinák kifejlesztéséről, Karikó Katalin karaktere sem marad ki belőle

|

The First Shots címmel érkezik az HBO Covid-sorozata.

Hirdetés

A koronavírus elleni vakcinák fejlesztéséről készít The First Shots címmel tévésorozatot az HBO. Egy ilyen produkcióból pedig ahogy az várható volt, természetesen nem maradhat ki a hírvivő RNS úttörőjének számító Karikó Katalin is, aki mindenképpen fel fog bukkanni a sorozatban. 

Korábban felröppentek arról is hírek, hogy már megvan a szereposztás, a Pfizer-BioNTech- és a Moderna-vakcina alapjául szolgáló mRNS-technológia egyik kifejlesztője, Karikó Katalin karakterét pedig az Emmy- és Golden Globe-díjas Sarah Paulson alakítja, de a valóság az, hogy egyelőre nem ismert még a szereposztás. 

Hirdetés

A tévésorozat Brendan Borell azonos című könyve alapján készül, a Complex pedig már meg is álmodta, ilyen lenne az ideális szereplőgárda - az ő cikkük és pár félreértés alapján gondolták páran úgy, hogy már Sarah Paulson zsebében van Karikó Katalin szerepe. 

A kérdés adott: szerintetek kinek kéne eljátszania Karikó Katalint az HBO új tévésorozatában?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)