Hirdetés

Az HBO zöld utat adott a True Detective 4. évadának

|

Megkaptuk az első hivatalos részleteket is az új True Detective szezonról.

Hirdetés

A True Detective, avagy magyarul A törvény nevében az HBO egyik legnépszerűbb saját gyártású antológia-sorozata, amelyben olyan színészek bizonyították tehetségüket, mint Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Colin Farrell, Vince Vaughn, Mahershala Ali és Stephen Dorff. 

Három évadot élt meg eddig, és sokáig bizonytalan volt, hogy lesz-e negyedik felvonás, ám május végén a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy megvalósul az új évad, méghozzá a kétszeres Oscar-díjas színésznő, Jodie Foster főszereplésével. 

Hirdetés

Ez most beigazolódott, az HBO hivatalosan is zöld utat adott a True Detective 4. évadának, amelynek alcíme Night Country lesz. A szinopszis a következő:

"Amikor a hosszú téli éjszaka beköszönt az alaszkai Ennisben, a Tsalal sarkvidéki kutatóállomást működtető hat férfi nyomtalanul eltűnik. Az ügy megoldásához Liz Danvers (Jodie Foster) és Evangeline Navarro (Kali Reis) nyomozóknak szembe kell nézniük a magukban hordozott sötétséggel, és kutatniuk kell az örök jég alatt rejlő kísérteties igazságok után."

Foster mellett Kali Reis lesz a sorozat másik központi alakja: a színésznőnek egyelőre még nem jelent meg projektje hazánkban, a Catch the Fair One című bűnügyi thriller mutatkozott be tavaly a főszereplésével, a következő bemutatója pedig a Black Flies dráma lesz Sean Penn, Katherine Waterston és Tye Sheridan oldalán. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A True Detective 4. évadát Issa López írja és rendezi, a producerek között pedig megtalálhatjuk többek között Jodie Fostert, Cary Joji Fukunagát (Nincs idő meghalni) és Barry Jenkins-t (Holdfény) is. A forgatás kezdetének időpontjáról vagy a premierdátumról nem esett szó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)