Hirdetés

Az idei Super Bowlon ezekre a filmes és sorozatos előzetesekre számítunk

|

Biztosak vagyunk benne, hogy idén is érdemes lesz odafigyelni a Super Bowl reklámszünetére.

Hirdetés

A Super Bowl a fő amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntője, de nem csak a focirajongók számára érdekes esemény. A nagy félidei show mindig látványos zenei előadásokkal indul, a reklámidőben pedig kétoldalról zúdítják ránk a jóságokat: egyrészt kapni szoktunk egy halom filmes és sorozatos előzetest, másfelől pedig a nagy márkák kifejezetten erre az alkalomra szoktak készíteni a szokottnál is hajmeresztőbb, viccesebb reklámszoptokat. 

Mi most az előbbi kategória kapcsán szedtük össze a potenciális jelölteket, vagyis azokat a filmeket és sorozatokat, amelyek biztosan új előzetest kapnak a Super Bowlon, vagy elég nagy az esély erre.

Hirdetés

Teljesen bizonyos, hogy szerencsénk lesz az Amazon saját A Gyűrűk Ura sorozatához, a Lord of the Rings: The Rings of Powerhez, amiről nemrég új képeket is kaptunk. A Sandra Bullock, Channing Tatum és Daniel Radcliffe főszereplésével készült kalandfilm, vagyis a The Lost City úgyszintén megerősítetten ott lesz a Super Bowlon. Ugyanez a helyzet Jordan Peele horrorfilmjével, a Nope-pal is, a Sonic 2 pedig már külön teasert is kapott az itt debütáló előzeteséhez. 

Nemrég kaptunk egy DC-s összegző előzetest, melyben felvonult a képregényóriás teljes 2022-es felhozatala, ott volt a The Batman a The Flash és a második Aquaman mozi mellet a Black Adam. Dwayne Johnson ott lesz a Super Bowl helyszínén, a Warner pedig bolond lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget.

Egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Netflix sem akarnak kimaradni a buliból, és a legokosabb döntésnek az bizonyulhatnak az elképesztően drága műsoridő miatt, ha az igazi nagyágyúkat, vagyis a Bridgerton és a Stranger Things új évadait tolnák meg egy-egy előzetessel. 

Star Wars-fronton már tudjuk, hogy május 25-én érkezik az Obi-Wan Kenobi sorozat, így az sem lenne ördögtől való, ha legalább egy teaser trailer megmutatnának róla. Sokkal jobban bízunk azonban a Marvelben: a mozifilmek közül a Doctor Strange in the Multiverse of Madness előzetese tűnik reálisnak, sorozatok terén pedig a Moon Knight mellett a She-Hulk és a Ms. Marvel számít esélyesnek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.


 
 
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)