Hirdetés

Ezeket a gonoszokat látnák szívesen Az Igazság Ligája főszereplői

|

Valószínűleg nem a Flasht és Wonder Womant alakító színészek döntik majd el, melyik gonoszok tűnnek fel legközelebb a DC filmes univerzumában, de azért ők is elárulták, kikkel küzdenének meg szívesen.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Steppenwolf lesz a napokon belül a mozikba keürlő Az Igazság Ligája főgonosza, de többen már azt találgatják, ki lehet a fő fenyegetés a szinte elkerülhetetlenül érkező folytatásban. Erre pedig néhány érdekes tippje a főszereplőknek is van.

Hirdetés

Egy kanadai lap kérdezte meg Gal Gadottól és a Flasht alakító Ezra Millertől, melyik gonoszokat látnák szívesen a Justice League 2-ben, amire Miller egy fokkal kézenfekvőbb választ adott.

"Az Injustice League-et. (...) Nem igazán tudhatom, hiszen általában nekünk árulják el általában utoljára, de mindegyik, a mostani filmben megjelenő hősnek megvan egy ősellensége és szerintem az Injustice League valamilyen változata (amiben benne van Lex Luthor, Deathstroke és a Joker is többek között) bejönne a DC-rajongóknak."

- mondta a 2020-ra betervezett Flashpoint főszereplője.

A Csodanőt alakító színész viszont a gonoszok között is szívesen látna egy női karaktert.

"Annyi jó gonosz van a DC-univerzumban, de én nagyon szeretnék megküzdeni Cheetah-val, hiszen egy női karakterről van szó, ami szerintem érdekes lenne"

- mondta Gadot.

Nem kizárt, hogy Az Igazság Ligája végén, vagy esetleg a stáblista után a DC meglebegtetni, ki lehet a következő gonosz, akivel leszámol a csapat. De az sem kizárt, hogy a sok betervezett egyéni film miatt ezt még nem volt ideje kitalálni a stúdiónak.

Ti kivel eresztenétek össze Batman csapatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)