Hirdetés

A Warner utasítására lett rövidebb Az Igazság Ligája

|

Miután Zack Snyder két ízben saját képre formálhatta a DC-képregények feldolgozásait, Az Igazság Ligája esetében már beleszólt a stúdió, milyen legyen a csapatos film.

Hirdetés

Nemrég derült rá fény, hogy a korábbi, a két órát bőven túlszárnyaló DC-filmekkel ellentétben Az Igazság Ligája pont a százhúsz perces terjedelem körül mozog. Egyes moziműsorok szerint 121 percig tart, míg máshol azt olvashatjuk, pont egy perccel lett rövidebb a csapatos film, mint két óra. Ez pedig egyáltalán nem véletlen.

Hirdetés

Wall Street Journal írt hosszabban arról, hogyan tett meg mindent a Warner Bros., hogy a hamarosan debütáló mozi ne olyan negatív fogadtatásban részesüljön, mint az eddigi DC-feldolgozásaik. A lap szerint egyenesen a cég vezérigazgatója, Kevin Tsujihara rendelte el, hogy Az Igazság Ligájának rövidebbnek kell lennie két óránál, emellett szintén fentről jött az utasítás, hogy a korábban megszokott komor hangvételen is egy kicsit lazítania kell a készítőknek. Egyértelmű tehát, hogy ezért kérték fel Joss Whedont a film befejezésére, miután Zack Snyder egy családi tragédia után felállt a rendezői székből. Ennek ellenére egyébként a Batmant alakító Ben Affleck szerint egyáltalán nem tűnik majd el Snyder hatása a filmből, sőt, az ő munkája lesz a meghatározó, amit kiegészít a tapasztatalt és sikeres Whedon.

Szerintetek jó változtatásokat rendelt el a Warner, vagy túlságosan beavatkoztak a kreatív folyamatba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)