Hirdetés

Igen, létezik Az Igazság Ligája Snyder-változata, és több mint 3 órás

|

Egyetlen komment kellett Henry Cavilltől, hogy ismét beinduljon a pörgés Az Igazság Ligája rendezői változata körül.

Hirdetés

Az ember mindig azt gondolja, hogy idővel túl lehet lépni halottnak tűnő pacik rugdosásán, de valahogy újra és újra felbukkan a semmiből Az Igazság Ligája mítosza. Miután Az acélember sztárja, Henry Cavill is beszállt a Snyder-változat kiadásáért kampányolók sorába, a rendező, Zack Snyder kitett egy képet, ami beindította a DC rajongók nyálelválasztását. A fotón egy filmtároló látható, amire jól láthatóan "rendezői változat" jelölést véstek. 

Hirdetés

A címke nem csak azért érdekes, mert bizonyítja a Snyder-változat létezését, hanem azért is, mert fel van tüntetve rajta a 214 perces futamidő. Ez azt jelenti, hogy a cucc több mint 3 és fél órás, ami tekintélyes változás, a mozikba került változat 120 perces verzióhoz képest.

Úgy tűnik, hogy Snyder anyagának több mint fele sosem került bele az eredeti filmbe, így ha valaha a köz kezére kerülne a fenti dobozban rejlő anyag, az filmtörténelmi pillanat lenne. Még a Superman II Richard Donner-féle változata sem különbözött ennyire az eredetitől, abban csupán 20-30 százaléknyi extra jelenet volt.

Zack Snyder volt eredetileg Az Igazság Ligájának rendezője, és az ő neve is van végterméken, de lánya tragikus halálát követően a munkát valójában Joss Whedon vette át. Whedon rengeteg jelenetet újraforgatott és igyekezett megfelelni a stúdió által követelt 2 órás futamidőnek. A rajongók azóta is követelik Snyder eredeti változatát, hátha az feledtetni tudná ezt a félresiklott projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)