Hirdetés

Az Igazság Ligája - kimarad Lex Luthor és Iris West is?

|

Egy rajongói oldal kérdezte ki azokat, akik részt vehettek Az Igazság Ligája tesztvetítésein, az ő beszámolóik alapján pedig két korábban beígért és pletykált karakter is kimarad a csapatos DC filmből.

Hirdetés

Éppen a novemberben a mozikba kerülő Az Igazság Ligája utómunkálatai folynak, ennek keretein belül pedig úgy tűnik, a Zack Snyder helyére beugró Joss Whedon még komoly változtatásokat eszközöl a filmen. Friss beszámolók szerint például két karakter is kikerült a sztoriból.

Hirdetés

Batman-News.com rajongói oldal kérdezte ki a Justice League tesztvetítésére meghívott nézőket, az ő elmondásuk szerint pedig a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala végén az arkhami elmegyógyintézetbe zárt Lex Luthor nem szerepelt a film jelenlegi változatában. Továbbá kimaradt a Kiersey Clemons által alakított Iris West is, akit később majd a Flashpointban láthatunk. A MovieWeb beszámolója szerint továbbá Darkseidnek is sokkal kisebb szerep jut Az Igazság Ligájában, mint amire sokan számítottak.

Ezzel együtt a tesztvetítések után kifejezetten pozitívak voltak a nézői reakciók, többen kiemelték, hogy a Batman v Supermannél jobban élvezték a csapatos kalandot. Persze még nem biztos, hogy a most látottak megegyeznek a végleges változattal, ahogy az sem kizárt, hogy a DVD-kiadáson viszontláthatjuk még a leforgatott, de végül kivágott jeleneteket.

Mit gondoltok, jót tesznek majd a filmnek Whedon változtatásai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)