Hirdetés

Az Igazság ligája - ne pattanj fel a stáblista előtt

|

A Marvelnél már megszokhatták a moziba járók, hogy nem szabad elhagyni a termet, amíg le nem megy a készítők névsorának utolsó betűje is, ezt a tanácsot pedig érdemes lesz megfogadni a DC legújabb nagy dobása, Az Igazság Ligája esetében is.

Hirdetés

Már csak napok választanak el minket attól, hogy végre együtt láthassuk a mozivásznon zúzni a DC Comics legnagyobb hőseit, Batmant, Supermant, Flash-t, Wonder Womant, Aquamant és Cyborgot. Az előzetes információk szerint a Zack Snyder (és kicsit Joss Whedon is) kétórányi néznivalóval készült a rajongóknak, de ez még nem minden. 

Hirdetés

A Suicide Squad után ugyanis (ahol Ben Affleck Batmanje a Ligát vezette fel) Az Igazság Ligája stáblistáját is érdemes lesz végigülni - ezt a film egyik főszereplője, az Aquamant életre keltő Jason Momoa erősítette meg a BBC Radio 2-nek. Hogy pontosan mit láthatunk majd, az viszont hatalmas kérdőjel. Zack Snyder vagy Joss Whedon képzelte hozzá a filmhez? Egy bónuszjelenetet kapunk vagy többet? Aquaman önálló kalandját vezeti fel vagy esetleg már a Flashpointból kapunk ízelítőt? November 16-án biztosan kiderül. 

A Warner Bros. egyébként már Az acélember végét is szerette volna megtoldani egy könnyedebbnek szánt stáblistás jelenettel, de a filmet producerként támogató Christopher Nolan megvétózta a dolgot, mondván egy ilyen stílusú szösszenet nem illik a műhöz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)