Hirdetés

Az Igazság Ligája - Zack Snydernek is tetszene, ha kiadnák az ő változatát

|

Igaz nem túl látványosan, de Zack Snyder is támogatását fejezte ki a petíció kapcsán, ami az ő, eredeti Justice League-változatának kiadását kéri a Warnertől.

Hirdetés

A Justice League mozi hányattatott sorsát és a készítése közben bemutatott drasztikus irányváltást látva szinte borítékolható volt, hogy nem mindenkinek felel majd meg a végeredmény. Így természetesen olyanok is akadnak, akik szerint a film könnyedebb hangvételéért felelős Joss Whedon átalakításai nélkül jobb lenne a film.

Hirdetés

Akik ezt a véleményt osztják, egy petícióban is kérik a Warnertől, hogy a DVD-változatra az a változat kerüljön fel, ami Zack Snyder eredeti elképzeléseit követi, a zenei aláfestést pedig a szintén utólag felvett Danny Elfman helyett Junkie XL művei adják. Ezt eddig nagyjából 128 ezren támogatták online, amit pedig nem kis részben annak köszönhetően érték el, hogy a közösségi oldalakon megosztották a petíció linkjét. Az egyik nem túl elégedett rajongó szintén ezt tette a talán kevésbé ismert Vero nevű site-on, ahol pedig Zack Snyder is kedvelte a bejegyzést.

Ugyan Snyder maga szállt ki a projektből egy családi tragédia után, a külső szemlélők számára is egyértelmű volt, hogy a Warner is szorgalmazta, hogy az Acélember és a Batman Superman ellen után ne egy újabb rendkívül hosszú és komor DC-film kerüljön a mozikba. Így valahol érthető, hogy Snydernek jól esik, hogy a rajongói kiállnak érte, még akkor is, ha irreális a követelésük és a rendező sem szállt nyíltan szembe a stúdióval.

Ti mit gondoltok, jól jártunk a Justice League átdolgozásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)