Hirdetés

Az Igazság Ligája rendezői változatában jó eséllyel a Marsbéli Fejvadász is feltűnik

|

Zack Snyder már korábban belengette a hetedik Igazság Ligája tagot is, aki a Snyder Cutban komolyabb szerephez jut majd.

Hirdetés

Egy pár héttel ezelőtt valószínűleg egy lyukas garast sem tettünk volna arra, hogy a rajongók által követelt Az Igazság Ligája Snyder Cut valaha is napvilágot láthat, de a Warner Bros. mindenkit meglepett azzal, hogy zöld utat adott a rendezői változatnak. Ezen felül a stúdió komoly pénzeket bocsátott Zack Snyder rendelkezésére, hogy megfelelő minőségben készíthesse el saját verzióját, amelyben a jelek szerint a képregényrajongók újabb ismerős arcot üdvözölhetnek majd, aki a 2017-es filmből kimaradt. 

Hirdetés

A 2017-es film bizonyos plakátjain az a felirat állt, hogy "Unite the Seven", ami nagyjából annyit tesz, hogy "A Hét egyesül". Ebből értelemszerűen mindenki arra következtetett, hogy hét Igazság Liga tag tűnik majd fel a moziban, azonban sokan vakarták a fejüket, amikor csak Supermant, Batmant, Aquamant, Flasht, Cyborgot és Wonder Womant láttuk a vásznon. Felmerül tehát a kérdés: ki a rejtélyes hetedik?

Erre a jelek szerint a Snyder Cut adja majd meg a választ, ugyanis a rendező már az Acélember óta tervezgeti, hogy a Marsbéli Fejvadász is feltűnik a történet egy pontján. Sőt, a rendező azt is megerősítette, hogy az alakváltásra is képes hős rejlik Swanwick tábornok fizimiskája alatt, aki fel is tűnt az Acélember és a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala filmekben.

Snyder elmondása szerint több jelenetet is leforgatott a tábornokot játszó Harry Lennixszel, melyek nem kerültek bele a végleges filmbe, de az HBO Maxon megjelenő négy órás rendezői változat talán elhozza nekünk a hetedik Igazság Liga tagot, akire évek óta várunk.  

Érdemes egyébként megjegyezni, hogy egy másik teória szerint a "Unite the Seven" mottó igazából nem is Az Igazság Ligája filmre, hanem a különálló Aquaman mozira vonatkozott, és a valójában a hét tenger, illetve a hét vízalatti királyság egyesítésére utalt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)