Hirdetés

Az Igazság Ligája rendezői változatának híre miatt a Daredevil sorozat rajongói is bizakodni kezdtek

|

A jelek szerint kellő nyomás után a nagy stúdiók is jobb belátásra téríthetőek, ebben bíznak most a Netflix-féle Daredevil széria rajongói is.

Hirdetés

Pár napja robbant a hír, miszerint elkészülhet, és digitális formában az HBO Maxon 2021-ben megjelenhet a Snyder Cut, vagyis Az Igazság Ligája rendezői változata. A DC Comics-rajongói nagyon örülnek, a másik oldalon pedig a Marvel fanok is elkezdtek reménykedni. Abban bíznak ugyanis, hogy ha a Snyder Cut megjelenését követelő tömeg sikerrel járhatott, akkor talán a Daredevil sorozatot is fel lehet támasztani. 

Hirdetés

A Netflixen futó Daredevil szériát a harmadik évad után kaszáltál el 2018-ban, szépen sorban pedig az összes többi netflixes Marvel sorozatot (Iron Fist, Luke Cage, The Punisher, Jessica Jones, The Defenders) kukázták. A Marvel és a Netflix közötti megállapodás értelmében mintegy két éven keresztül nem nyúlhattak ismét az ezekben a sorozatokban használt karakterekhez, de lassan újra elgondolkodhatnak a Marvel illetékesei azon, mihez akarnak kezdeni Daredevillel és a többiekkel. 

A Snyder Cut sikerének tükrében most elstartolt a #SaveDaredevil hashtag is, a rajongók azt szeretnék, hogy a Marvel folytassa Daredevil történetét, és természetesen újra Charlie Cox főszereplésével szeretnék nézni Matt Murdock kalandjait. Ki tudja, talán egyszer ők is sikerrel járnak majd. A Snyder Cut után ez már korántsem tűnik annyira lehetetlennek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)