Hirdetés

Az Igazság Ligája Snyder- féle változatának költségvetéséből kijönne egy teljesen új film

|

Ha igaz a nemrég napvilágot látott szám, akkor a Warner Bros. bizony elég komoly büdzsét szánt a film új verziójára.

Hirdetés

Hosszú és kitartó rajongói kampányt követően idén végre hivatalosan is bejelentették, hogy meg fogjuk kapni a 2017-es Az Igazság Ligája Snyder-féle változatát, amiben megnézhetjük, hogyan képzelte el a filmet eredetileg a rendező. Már korábban is szóltak hírek arról, hogy elég drága mulatság ez a Warner számára, ám nemrég előkerült egy újabb szám, ami azt mutatja, hogy a stúdió nem fukarkodott a költségvetés kapcsán.

Hirdetés

Ha hihetünk egy friss jelentésnek, akkor a Warner Bros. 70 millió dollárt fordít a produkcióra, amiből bizony már egy teljesen új alkotást is össze lehetne rakni. Ebből a pénzből egyébként nemcsak az újraforgatásokat, hanem számos vizuális effektus befejezését, vágást, illetve egyéb utómunkálatokat is finanszíroznak a készítők, szóval elmondható, hogy elég grandiózus projektről van szó.

Az eddig napvilágot látott információk alapján egyébként rengeteg változást hoz majd a Snyder verziója, hiszen többek között bekerül egy vadonatúj gonosz, Darkseid személyében, és még Supermant is megleshetjük a fekete szerkójában. Ráadásul tekintettel arra, hogy a külön részekre bontott alkotás összesen nagyjából 4 órás lesz, valószínűleg számíthatunk még egyéb meglepetésekre is.

Az Igazság Ligája új verziója valamikor 2021-ben debütál az HBO Max kínálatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)