Hirdetés

Jason Momoa szerint érdemes lenne kiadni Az Igazság Ligája Snyder-féle változatát

|

A színész már láthatta Zack Snyder verzióját, és nagyon tetszett neki a végeredmény.

Hirdetés

A rajongókat már régóta foglalkoztatja, hogy milyen filmnek képzelte el eredetileg Zack Snyder Az Igazság Ligáját, viszont a Warner Bros. továbbra sem tervezni publikálni az alkotást. A film rendezői székét Joss Whedon vette át, miután Snyder távozott a stábtól, és számos jelenetet is újraforgattak. Végül ez a verzió került a mozikba, és az úgynevezett Synder Cut maradt a Warnernél. Sokak bánatára.

Hirdetés

Nemrégiben kiderült, hogy az Aquamant játszó Jason Momoa már megnézhette ezt az eredeti változatot is, és szerinte nagyon jó lenne, ha erre a rajongóknak is lenne lehetősége.

Láttam a Snyder-féle verziót. Szerintem a rajongóknak is látnia kellene. Természetesen nagyon hálás vagyok a Warnernek és a DC-nek, és nem tudom, hogy ők mit gondolnak erről a kiadásról, viszont én rajongóként nagyon örülök, hogy megnézhettem.

- nyilatkozta egy interjú során Momoa. Zack Snyder mostanában nem igazán foglalkozott a kérdéssel, de az utóbbi két évben már számtalanszor előkerült a gondolat, hogy ő is szívesen publikálná az alkotást. Ilyenkor mindig jön egy romantikus fellángolás, mindenki pumpálja a hashtageket, de erősen kétséges, hogy a Warnert bármi is meghatná, és közkinccsé tenné a már-már misztikusan legendás Az Igazság Ligája verziót. És persze ilyen elvárások mellett lehet, hogy kicsit csalódás is lenne, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)