Hirdetés

Az Igazság Ligája - komoly kampányt indítottak a rajongók a Snyder-féle változatért

|

A közösség több mint 200 ezer tweettel szeretné rávenni a Warnert arra, hogy mutassa be a film bővített verzióját. A kampányba Ben Affleck és Gal Gadot is beszállt.

Hirdetés

Ambiciózus projektnek indult a 2017-ben megjelent Az Igazság Ligája, de a film végül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Azonban elméletileg van egy Zack Snyder nevével fémjelzett változat, ami annyi kivágott jelenetet tartalmaz, hogy egészen más élményt nyújtana, így valamelyest érthető, hogy a csalódott rajongók már régóta küzdenek érte.

Hirdetés

Tegnap volt két éve annak, hogy megjelent a mozikban Az Igazság Ligája, ez alkalomból pedig különleges eseményt szervezett a "Release the Snyder Cut" mozgalom, hátha sikerül magukra vonniuk a Warner figyelmét. Az akció egyébként egész előző héten tartott, ám tegnap egy elég komoly célt tűztek ki maguk elé a srácok: összesen 214 ezer olyan tweetet szerettek volna összehozni, ami tartalmazza a #releasethesnydercut hashtaget. Ez pedig sikerült is.

A kampányolók mellé állt Ben Affleck, Gal Gadot és maga Snyder is, viszont a Warner Bros. közleménye nem ad sok reményt. A Comicbook.com úgy értesült, a kiadó nem tervezi, hogy a közeljövőben kiadja a film ezen változatát. Korábban egyébként még az Aquamant játszó Jason Momoa is azt nyilatkozta, hogy megérné kiadni ezt a verziót.

Ti szívesen megnéznétek a Snyder-féle változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)