Hirdetés

Az Igazság Ligája - az Agymenők lőtte le az egyik meglepetést?

|

Egy közös nyereményjátékban találkozott az Agymenők és Az Igazság Ligája, de úgy tűnik, a promóció tervezői véletlenül lelepleztek egy eddig nem látott szereplőt.

Hirdetés

A DC-rajongók lélegzetvisszafojtva várják Az Igazság Ligája novemberi premierjét, hiszen ha a csapatos film sem sikerül igazán jól, a Warnerrel közös filmes univerzummal kapcsolatban már tényleg nincs nagyon miben reménykedni. A sikerhez nem ártana az sem, ha nem derülnének ki idő előtt a filmre tartogatott meglepetések sem, de ezek közül lehet, hogy egyet ellőtt egy nyereményjáték.

Hirdetés

Az Agymenők című sorozathoz kapcsolódva (hiszen a sitcom karakterei is hatalmas képregény-rajongók) indult útjára a Big Bang Theory Justice League GEEK-Stakes, aminek a nyereményei között van egy út Az Igazság Ligája premierjére, egy privát vetítés és pénzdíjak is akadnak. Ezzel semmi gond nem is lenne, de a játék közben egy szerencsekereket is meg kell pörgetnie a játékosoknak, amin a filmbéli csapat tagjainak logói találhatóak.

A probléma csupán annyi, hogy a trailerekben már sokszor látott Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash, és a mindenki által visszavárt Superman mellett itt és a pörgetés után lejátszott rövid videók között szerepel a Zöld Lámpás is, akinek a szereplésére még csak nem is utaltak a készítők. Szóval lehet, hogy a nyereményjáték szervezői most elrontottak egy potenciális meglepetést, de az is lehet, hogy elegendő karakter híján választották a Zöld Lámpást, akiért Sheldon olyannyira rajong a sorozatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)