Hirdetés

Az Igazság Ligája után most az Öngyilkos Osztag rendezői változatát követelik a rajongók

|

Az Ayer Cut megjelentetéséért folyó kampányhoz már több DC alkotásban szereplő színész is csatlakozott.

Hirdetés

A Warner pár hónapja jelentette be, hogy az HBO Maxon debütál majd az Igazság Ligája Snyder Cut, melyet a rajongók a film megjelenése óta követelnek. Azzal, hogy a stúdió beadta a derekát, precedenst teremtett, tehát egyből megérkeztek azok, akik az Öngyilkos Osztag meglehetősen kétes minőségét is a rossz vágásra fogták, így ebből is szeretnének egy rendezői változatot.

A filmet rendező David Ayer után elnevezett The Ayer Cut mozgalom már külön Twitter fiókkal rendelkezik, melyen most több színész is megszólalt, akik a DC különböző alkotásaiban vállaltak szerepet.

Hirdetés

Az Igazság Ligájában Darkseidet megformáló Ray Porter, valamint a The Flash sorozatban Nullt alakító Bethany Brown is videoüzenetben kérte a stúdiót a rendezői változat megjelentetésére.

A legszórakoztatóbb mindenképpen Troy Baker volt, aki Batman: Arkham Originsben és az Assault on Arkham játékokban adta Batman hangját és nem igazán vette komolyan a videoüzenetet:

Mi már a Snyder Cut megjelenésére sem adtunk volna egy lyukas garast sem, tehát nem merjük megjósolni, mi kerekedik ki ebből a mozgalomból, mindenesetre egyelőre szkeptikusak vagyunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)