Hirdetés

Az Igazság Ligája - lehet, hogy egyáltalán nem nézhetjük meg Zack Snyder változatát

|

Sokan arra számítottak, hogy a Comic-Conon kiderül, lehet-e jobb Az Igazság Ligája, de ezeknek a rajongóknak valószínűleg csalódniuk kell.

Hirdetés

Nem volt kiemelkedő alkotás a tavaly megjelent Az Igazság Ligája, amiben a DC univerzum több ismert szuperhőse is szerepelt. Azért akadnak olyanok, akik szívesen megnéznék a filmet úgy, ahogy azt Zack Snyder megálmodta, de úgy tűnik, hogy erre nem lesz lehetőségük.

Hirdetés

Vannak olyan rajongók, akik azt hiszik, hogy a Warner Bros. az idei Comic-Conon lerántja a leplet Az Igazság Ligája másik verziójáról, ami Snyder elképzelései szerint készült, azonban könnyen lehet, hogy végül semmi ilyen nem lesz. A Wall Street Journal ugyanis arról számolt be, hogy a stúdiónál nem készülnek ilyesmivel, tehát a rajongóknak valószínűleg továbbra is be kell érniük a mozikba került változattal.

Ti megnéznétek a film másik verzióját? Vagy már elengedtük ezt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)