Hirdetés

Az Igazság Ligájának Snyder változatában Joker is benne lesz, de nem úgy, ahogy emlékszünk rá

|

Gotham bohócának egy megviseltebb kiadása fog felbukkanni Zack Snyder újrakevert filmjében.

Hirdetés

Zack Snyder egy online interjúban mesélt a Justice League rendezői változatáról a Beyond the Trailer videósának, Grace Randolphnak. Snyder elmesélte, hogy az ő verziójában fel fog bukkanni mindenki kedvenc gonosz bohóca, Joker, de külsöjében erőteljesen megváltozik majd. Túl sok részletet nem árult el, csak azt, hogy úgy néz ki, mint "akit megviselt egy hosszú út".

Hirdetés

Syndernek egyébként esze ágában sincs eltörölni a Suicide Squad megvalósítását, sőt. Kifejezetten tetszett neki, az amit a korábbi filmben látott.

"Persze tiszteletben akartam tartani a korábbi verziót, mert szerintem nagyon király volt. Azóta viszont történtek dolgok, és ez meg fog látszódni a Jokeren és küllemén."

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Joker hogyan fog belepasszolni Zack Snyder verziójába, de akárhogy is, valószínűleg nem fog sokat szerepelni. Snyder összesen 4-5 percnyi új anyagot vett fel, ezek között pedig az új Joker jelenetek is ott vannak. Egy erősebb cameonál nem kell többre számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)