Hirdetés

Az Indiana Jones 5 forgatókönyvét még csak most kezdték el megírni

|

A jelek szerint nem sietik el az alkotók a következő Indiana Jones mozi munkálatait, de persze a koronavírus is jócskán betett az előkészületeknek.

Hirdetés

Évek óta szivárognak hírek arról, hogy mikor láthatjuk a kalapos professzort újra mozivásznon; a Lucasfilm egyre több embert igazol le az ötödik Indiana Jones részhez, de a kilátások így sem túl rózsásak. A koronavírus miatt elhalasztották a film korábban bejelentett premierjét, de az egyik producer nyilatkozata alapján egyébként sem álltak kifejezetten fényesen.

Hirdetés

Frank Marshall a Collidernek beszélt a film munkálatairól, és azt is megemlítette, hogy még csak most kezdték el a forgatókönyvet. Az Indiana Jones 5 sorsa egyébként is meglehetősen hányattatott, hiszen Steven Spielberg pár hónapja jelentette be, hogy mégsem ő ül a rendezői székbe, így leszerződtették a Logant és Az aszfalt királyait is dirigáló James Mangoldot. 

Ezután beütött a koronavírus járvány is, melynek köszönhetően minden forgatás leállt; ez alól természetesen a Harrison Ford nevével fémjelzett mozi sem volt kivétel, ezért egy évet toltak a premieren, mely így 2022. július 22-én kerülhet a közönség elé. 

Marshall arról is beszélt, hogy James Mangoldot tökéletes választásnak tartja, mivel egy fantasztikus filmes és imádja a szériát. Az is fontos szempont, hogy a rendező jó viszonyt ápol Harrison Forddal, így minden darabka a helyére került egy remek mozihoz. Azt is fontos megjegyezni, hogy Spielberg sem szállt ki teljesen projektből, ugyanis producerként továbbra is egyengeti az általa életre hívott kalandor útját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)