Hirdetés

Az Indiana Jones 5 rendezője kiakadt a trollkodó seggfejek miatt

|

James Mangold megelégelte, hogy továbbra is hazugságokat terjesztenek Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge kapcsán.

Hirdetés

Bár a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy és maga Harrison Ford is megerősítette, hogy Indiana Jones egyszerűen nem létezik a színész nélkül, így az ő nyugdíjba vonulásával a karakter is szögre akasztja az ostorát és legendás kalapját, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet utódja.

A legfelkapottabb pletyka szerint a filmben felbukkanó Phoebe Waller-Bridge veheti át a stafétát, de érkeztek híresztelések Harrison Ford leváltásáról és borzalmasan sikerül tesztvetítésekről is - utóbbi kettőre a film rendezője, James Mangold reagált is a közelmúltban, nonszensznek nevezve őket. 

Hirdetés

Az Indiana Jones and the Dial of Destiny első előzetesének kiadásával aztán felerősödtek a Phoebe Waller-Bridge-dzsel kapcsolatos híresztelések, amik láttán Mangoldnál betelt a pohár, és a Twitteren hívta fel rá a figyelmet, hogy ne dőljünk be a hamis és félinformációkat terjesztő trolloknak: 

"Még egyszer: senki sem veszi át a szerepét vagy helyettesíti Indyt, vagy veszi fel a kalapját, és nem is törlik ki őt valami trükkel. És soha nem is terveztük, semmilyen vágásban vagy forgatókönyvben nem szerepelt, de a trollok trollkodnak, így szerzik meg a kattintásokat. És kérem, ne fárasszon senki azzal, hogy rámutat arra, hogy néha-néha egy trollnak 'igaza van'. Még a vak mókus is talál néha egy diót. Elég csak a forgatási fotókat és az interjúkat nézegetni, és máris elég infót kapunk ahhoz, hogy vad teóriákat gyártsunk egy film cselekményéről. A különbség a trollkodó seggfejek és mindenki más között az, hogy ők megpróbálnak pénzt keresni a más filmekkel és a kultúrharcos politikával kapcsolatos érzéseidből. Ellentmondásos találgatásokat tolnak úgy, mintha 'forrásokból' származnának, hogy kattintásokat generáljanak. Hagyjuk ezt."

Az Indiana Jones and the Dial of Destiny várhatóan 2023. június 29-én fog a hazai mozikba kerülni, amiben tehát utoljára látjuk majd Harrison Fordot az ikonikus karakter szerepében.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)