Hirdetés

Az Indiana Jones 5-ben a fiatal Harrison Fordot is látni fogjuk

|

A rendező most fontos részleteket árult el az Indiana Jones 5 nyitójelenetéről.

Hirdetés

Már tudjuk, kit alakít Mads Mikkelsen az Indiana Jones 5-ben, sőt megérkezett az első rendes kép is Harrison Fordról. Az Empire magazin cikkéből azonban az is kiderült, hogy az immár 80 éves színész fiatalabb verziója is fel fog bukkanni a filmben. Digitális VFX-technológiával oldják majd meg a fiatalítást, így Ford pár jelenetben úgy festhet, mint anno az eredeti trilógia idején.

James Mangold rendező azt is elárulta, hogy mindez hogy néz majd ki a gyakorlatban, illetve egészen pontosan milyen formában jelenik meg a filmben a "fiatal" Indy.

Hirdetés

Az Indiana Jones 5 nyitójelenete 1944-ben játszódik, itt láthatjuk majd a megfiatalított főszereplőt, aki nácikkal kerül szembe egy várkastélyban. A mozi többi része már 1969-ben kapott helyet, 25 évet fogunk tehát előre ugrani az időben.

Kathleen Kennedy producer hozzátette, hogy annyira jól sikerült az említett múltbéli jelenet, hogy a nézők simán azt hihetik, egy valóban 40 évvel ezelőtt forgatott jelenetet kerestek most elő az alkotók. 

Az ötödik Indiana Jones-film 2023. június 30-án fog megérkezni az amerikai mozikba, hozzánk pedig minden bizonnyal egy nappal korábban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)