Hirdetés

Az Indiana Jones 5-ből az is ki fog derülni, hogy mi lett Shia LaBeouf karakterével

|

Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után azt hittük, ő veszi majd át a stafétát, de nem így lett.

Hirdetés

Szerencsére a Disney/Lucasfilm nem hagyta, hogy Indiana Jones trailer nélkül érjen véget az év, így még az ünnepek előtt megnézhettük az Indiana Jones and the Dial of Destiny, azaz magyarul az Indiana Jones és a sors tárcsája előzetesét, sőt azóta már szinkronosan is befutott a kedvcsináló. 

A rajongók a digitálisan megfiatalaított Harrison Ford láttán döbbentek le, a rendező, James Mangold agya pedig a trollkodó seggfejek miatt olvadt le, szóval mindenki kiadhatta magából a feszültséget, viszont a nagy panaszáradat során - amelynek keretében többek között azért is ment a hőbörgés, hogy biztosan Phoebe Waller-Bridge örökli meg Indytől az ostort - a legtöbben megfeledkeztek valamiről.

Arról, hogy mi a helyzet Shia LaBeouf karakterével. 

Hirdetés
 

A színész a 2008-ban megjelent Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában alakított egy Mutt nevű fiatalt, akit egyértelműen azért hoztak be a képbe, hogy potenciálisan átvegye a stafétát és folytassa a franchise-t. A végeredményért aztán nem rajongtak a nézők, sem maga LaBeouf, aki egy 2010-es Los Angeles Times interjúban azt mondta, hogy elbaltázott döntés volt belépnie a franchise-ba, komoly vitái voltak Harrison Forddal és úgy érezte, hogy elrontotta a filmet. 

Ennek ellenére furcsa volt, hogy az új Indiana Jones előzetese említést sem tesz róla, de Mangold most az Entertainment Weeklynek megerősítette, hogy a nézők a film során meg fogják tudni, hogy mi történt LaBeouf karakterével, ugyanakkor a színész nem fog felbukkanni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha minden jól megy, akkor az Indiana Jones és a sors tárcsáját 2023. június 29-én kerül a hazai mozikba, többek között Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Jonh Rhys-Davies, Toby Jones, Boyd Holbrook és Thomas Kretschmann szereplésével. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)