Hirdetés

Az internet új kedvenc vicce, hogy a létező összes formában feltöltik a Morbiust mindenhova

|

Ki szeretné látni Jared Letot morbolni egy 50x50-es gifben?

Hirdetés

Valamit le kell szögeznünk, mielőtt elkezdjük boncolgatni a Sony Marvel univerzumának legújabb tagját: a Morbius egy borzalmas film. Kevesen fogják vitatni ezt, és valószínűleg ez az oka annak, hogy ebből lett az internet aktuális kedvenc vicce.

Az "It's Morbin Time!" mémek a premier napja óta pörögnek a közösségi oldalakon, de csak azóta indult be igazán a parti, mióta a film letölthető és streamelhető.

Hirdetés

A vicces képek és rajzok után azonban továbbmentek a Morbius-élvezők: a legújabb poén, hogy a teljes filmet feltöltik és/vagy streamelik Discordon, Twitchen, Twitteren és Tumblrön. A Morbius247 nevű Twitch fiók például 12 órán át közvetítette a teljes filmet, mielőtt kirúgták volna az oldalról. Utódja Extended Trailer címen kezdte streamelni a produkciót, ami persze azt jelentette, hogy a teljes filmet lejátszotta.

Közben a morbius lover samperson nevű Twitter fiók feldarabolta a filmet 52 darab 2 perces videóra, amit egy tweetfolyamban osztott meg, Tumblrön pedig egy apró gifbe csomagolta valaki a produkció teljes egészét.

Semmi sem állíthatja meg, szóval itt az idő Morbolódni (bocsánatot kérek a magyar nyelv nevében).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)