Hirdetés

Az írók már tervezik a Vaják negyedik évadját, pedig nem is biztos, hogy egyáltalán lesz ilyen

|

A Netflix még nem adott zöld utat a The Witcher negyedik évadának, de az alkotók optimisták. Persze van miért annak lenni.

Hirdetés

Nem biztos, hogy mindenki maradéktalanul elégedett volt a Vaják második szezonjával, de ennek ellenére már készül a folytatás, és azt is tudjuk, hogy milyen új szereplőkkel találkozhatunk majd a harmadik évadban, ami remélhetőleg még tovább csiszol majd a rajongók által kifogásolt elemeken.

Jelen állás szerint viszont az is elképzelhetőnek tűnik, hogy a Netflix anélkül engedélyezi majd a negyedik szezon létrejöttét, hogy látta volna, miképp teljesítenek a most érkező epizódok. Nyilván nem lenne szerencsés lábon lőni az egyik legnépszerűbb szériát, amikor a vállalat egyébként most nincs éppen rózsás helyzetben

Hirdetés

Stephen Surjik több részt is rendezett a Vajákhoz, és nemrég egy elég biztató dolgot árult el a sorozat hosszú távú sorsát illetően.

"Az írók és a producerek a negyedik szezon kapcsán fedezik fel a lehetőségeket. Ó, igen. Nem tudom, hogy része vagyok-e ezen feltérképezési programnak, de legalább elmondták, hogy feltérképezik."

- közölte Surjik.

Nyilván logikus dolog, hogy a készítők annak ellenére is előre terveznek, hogy a Netflix hivatalosan még nem rendelte be a negyedik évadot. Valószínűleg a harmadik szezon is úgy fog véget érni, hogy folytatni lehessen a későbbiekben, remélhetőleg nem fog egy hirtelen kukázás véget vetni Henry Cavill szörnyvadászatának (a második évad számait tekintve erre igen kevés esélyt látunk).

Ti örülnétek, ha még sok folytatást kapna a Vaják?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)